onsdag 9. mars 2011

1+1=5

Det butte noen ganga imot som student... særlig når man e nettstudent og ansvaret for å overholde frister og tilegne seg kunnskap ligger på egne skuldre. Det kan bli litt tøfft når spysjuka herjer i  ongeflokken og kværdagen går i en heksedans. Ka nytte det at æ kan og forstår mye i AUGUST når æ ikke får ting systematisert og integrert i eksisterende kunnskap - og ikke minst - levert inn bevisan på progresjon til rett tid!!!

Det e da æ blir så velsigna glad for ÅPNE MAPPER på IKT-studiet vårt. En rask titt innom mine medstudenters produksjon avdekker at vi er flere i samme båt. En SMS senere er vi plutselig to som bretter opp arman ilag. Dette skal vi få til sammen. Skype, mobil, facebook får oss langt på vei. Motivasjonen stiger, vi driver hverandre fram.

Etter 15 mil i snyfokk står makkern i døra og vi har 36 timer på oss der alt anna står på vent. Begge kan vi litt, tenker forskjellig, støtter hverandre og strekker oss forbi egne grenser. Sammen eier vi kunnskap som overstiger det vi kan klare aleina:  1 + 1 blir FEM. Æ trur æ hiv mæ på MATTE 3 tell høsten ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar